Vanzari

 

"Dacă ne-am putea vinde experienţa, la preţul care ne-a costat, am fi cu toţii milionari."

Abigail Van Buren

 

 

 

Staţii de asfalt

  Staţii de asfalt noi:   SC TEDRUM SRL ofera şi asigura consultanţă tehnică pentru achiziţia de staţii de asfalt noi, mobile şi fixe, cu productivitate in gama (20 - 400) t/h, in conformitate cu cerinţele beneficiarului.   Tedrum SRL vă poate oferta şi staţii de asfalt "second hand" din Romania sau Europa, conforme cu solicitările clientului.             & (...)

Detalii >
siloz

Noutati

TEDRUM organizeaza  curs de asfaltator!! SC Tedrum SRL Iasi desfasoara in intervalele: 16-23 Ianuarie 2017, 30 Ianuarie - 06 Februarie 2017 si 13-20 Februarie 2017 cursuri de perfectionare in meseria de Asfaltator, cod COR 711904. Participantul va primi la sfarsitul cursului un certificat de absolvire acreditat CNFPA.  

Detalii >
staţie emulsie

Staţii de emulsie

    Compania SC TEDRUM SRL, pe langă gama proprie de produse "Instalaţie pentru preparare emulsie bituminoasă cu rupere rapidă", oferă in completare: consultanţă, vanzare, montaj şi punere in funcţie pentru "Staţii de emulsie bituminoasă" din import, cu capacităţi de producţie incepand cu 3 t/h.         Noi informatii in curand ...    

Detalii >

Staţii de sortare

        Informatii in curand ...

Detalii >
Şprayer SnowEx

Utilaje pentru deszăpezire

    Utilaje de imprăştiere a soluţiei de clorură de calciu (CaCl2):    Compania SC TEDRUM SRL susţinătoare a trendului de imbunătăţire a calităţii serviciilor de prevenire şi combatere a ingheţului şi zăpezii pe drumurile publice, a decis ca, pe langă o gamă optimizată de instalaţii de preparare şi stocare pentru soluţia de clorură de calciu, să ofere in completare utilaje de im (...)

Detalii >